Takk til alle som kom på Maker Faire


Stereofoto Norge kan se tilbake på en utrolig innholdsrik helg på Oslo Mini Maker Faire. Takk til arrangøren, og ikke minst alle som tok turen innom standen vår. Alle medlemer og ikke-medlemer er hjertelig velkommen til å møte oss for en matbit og litt stereosnakk på vårt månedlige møte på Justisen, førstkommende onsdag (10. april) kl 18. Møtet skjer hver måned, 2. onsdag i måneden. Se også vår aktivitetskalender.

 

Vennlig Hilsen
Jan Robert, Jørn, Mona, Sindre, Frode og Henning

, , , , ,

  1. #1 by Ole Johan on 08/04/2013 - 14:23

    Selv takk!
    Fin stand, veldig hyggelige folk!
    For meg ble det rett hjem, ta to bilder med litt forskyvning med kamera, laste ned sw, på med briller og voila!

  2. #2 by Sindre on 03/06/2013 - 14:12

    Hei Stereofoto Norge! Er det noen måte jeg kan kontakte dere på, via e-post eller telefon? Kan ikke se at jeg finner noe på nettsidene deres. Jeg var i kontakt med dere tilbake i 2010 og var den gang med på et veldig hyggelig møte på Justisen 🙂 Mvh, Sindre

(Vil være skjult)